У Львові продовжать тролейбусну нову тролейбусну лінію на Хуторівці до вулиці Вернадського

Четвер, 1 жовтня 2020, 09:56
Проведено експертизу проекту «Будівництво тролейбусної лінії про проспекту Червоної Калини від вулиці Хуторівка до вулиці Вернадського у Львові»
У Львові продовжать тролейбусну нову тролейбусну лінію на Хуторівці до вулиці Вернадського

У Львові зараз завершується монтаж нової тролейбусної лінії по вулиці Хуторівці (від вулиці Стрийської до Сихівського шляхопроводу і ринку Шувар»). Як довідалася «Справжня Варта», планується продовжити цю тролейбусну лінію по проспекту Червоної Калини до існуючої тролейбусної лінії біля Кінопалацу імені Довженка, а цю існуючу лінію – до вулиці Вернадського. Наразі ЛКП «Львівелектротранс» уже має готовий робочий проект «Будівництво тролейбусної лінії про проспекту Червоної Калини від вулиці Хуторівка до вулиці Вернадського у Львові», який пройшов процедуру експертизи.

Щодо експертизи проекту, то відповідно до оголошення № UA-2020-09-03-000829-a, яке розміщене у системі публічних закупівель «Прозорро», ЛКП «Львівелектротранс» 3 вересня 2020 року уклало договір № 00573 із ДП «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи» (ДП «Укрдержбудекспертиза») на виконання експертизи згаданого проекту (експертиза проекту будівництва тролейбусної лінії по пр. Червоної Калини, щодо дотримання вимог до міцності, надійності та довговічності будинків і споруд, їх експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення). Вартість експертизи – 49949,53 грн. На основі проведеної експертизи сторонами уже укладено акт приймання-передачі виконаних робіт.

Коли розпочнеться власне будівництво тролейбусної лінії від вулиці Хуторівки до Кінопалацу імені Довженка наразі не відомо. Більше того, наразі посадовці не можуть назвати, яка буде інша кінцева тролейбусного маршруту, що курсуватиме по вулиці Хуторівці до ринку «Шувар» і Сихівського шляхопроводу.

Фото - Ігор Зінкевич.

comments powered by HyperComments