Депутат Львівської міськради від «Самопомочі» Олег Шмід за всю каденцію подав лише два депутатських запити

Вівторок, 29 вересня 2020, 16:31
Паралельно із депутатством у Львівській міськраді пан Олег іще й очолює комунальне підприємство, має приватний бізнес і є радником міського голови Львова.
Депутат Львівської міськради від «Самопомочі» Олег Шмід за всю каденцію подав лише два депутатських запити

Депутат Львівської міської ради від «Самопомочі» Олег Едвардович Шмід, округ якого знаходиться на Підзамче, протягом чотирьох років каденції під час сесійних засідань не подав жодного депутатського запиту чи звернення. Лише у березні цього року від «розродився» на два депутатських запити – на ім’я директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури О. Одинця та на ім’я голови Шевченківської РА Надії Банах. Запити стосувалися реконструкції одного перехрестя та реалізації електронної петиції. Про це «Справжня Варта» дізналася із сторінки пана Шміда на офіційному інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Крім того, Олег Едвардович Шмід за п’ять років своєї каденції лише одного разу – у 2018 році опублікував на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради звіт про свою діяльність, як депутата. Назва цього звіту вельми промовиста «Нові вулиці, нові магістралі і багато нових ідей від Олега Шміда». Замість рутинного звіту про справжню депутатську роботу, в тому числі виконану на окрузі, звіт виконаний у вигляді інтерв’ю, де із початку йдеться про те, що Олег Шмід «любить якісну музику і завжди стильно одягнений…».

Щодо новини депутата, то остання новина опублікована 20 жовтня 2016 року. Назва її вельми промовиста – «Електронний квиток з’явиться у львівському транспорті вже наступного року»… Наразі маємо уже 2020 рік, і знову ж таки, впровадження «електронного квитка» прогнозують у 2021 році.

Зауважимо, що у депутата ЛМР Олега Шміда наразі є два штатних помічника-консультанта – це Орест Ігорович Олеськів – чинний керівник Управління транспорту Львівської міської ради та Олена Андріївна Орач. У свій час, як свідчить сайт «Посіпаки», у Олега Едвардовича Шміда був і третій помічник-консультант Мирослав Едуардович Голяк – приватний підприємець, який фігурує також як засновник кількох громадських організацій, пов’язаних із партією «Самопоміч».

Отож, навіть із огляду сторінки депутата Олега Шміда на офіційному інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради можна зробити висновок, що пан Олег не дуже вже й обтяжує себе виконанням депутатських повноважень і вважає нормою не звітувати про свою конкретну депутатську роботу. Вочевидь, його все в місті Львові влаштовує…

Зауважимо, що Олег Едвардович Шмід знову потрапив до виборчих списків «Самопомочі» до Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments