На Львівщині партія "Громадянська позиція" заявила про тиск перед виборами

Субота, 26 вересня 2020, 19:13
У Славському територіальна виборча комісія відмовилась зареєструвати кандидата Михайла Кінаша від політичної партії «Громадянська позиція» на місцевих виборах. Про це заявив голова координаційної ради партії, екс-заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.
На Львівщині партія "Громадянська позиція" заявила про тиск перед виборами

"Коли «господарі життя» уявляють себе господарями людей – добром не закінчується. Звертаюсь до журналістської спільноти сконцентрувати свою увагу на події, які сьогодні відбувається довкола висунення кандидатом на голову Славської ОТГ нашого представника. 

Партія "Громадянська позиція" уважно спостерігає за ситуацією, що складається у Славську з реєстрацією кандидатом на посаду голови ОТГ від нашої партії Михайла Кінаша. Гарантуємо усім, хто планує взяти участь у спецоперації, яка замовлена олігархами, ласими до карпатських земель, та їх політичними партнерами, максимальну увагу правоохоронних та судових органів. Члени виборчої комісії, не порушуйте закон! Лише громада має обирати свого голову!", - каже Володимир Гірняк.

Як повідомляє Стопкор, лідер політичної сили Михайло Кінаш у такому рішенні вбачає політичний тиск з боку чинної влади Славської ОТГ на чолі з одіозним Володимиром Бегою.

«Я вважаю, що це політичний тиск, що нашу партію, щоб усунути її з виборів. У нас дуже сильні кандидати, які становлять загрозу чинній владі. Тому є такий політичний тиск, і партію поки що не зареєстрували», — зазначив голова осередку «Громадянська позиція» Микола Кінаш.

Кінаш, за попередніми даними, є головним конкурентом Беги на посаду голови Славської ОТГ.

comments powered by HyperComments