Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охмадит» відсвяткувала 70-річний ювілей

Субота, 26 вересня 2020, 15:19
Урочистості із цього приводу відбулися учора у львівському Палаці мистецтв
Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охмадит» відсвяткувала 70-річний ювілей

Провідна лікувальна установа Львівщини – Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охмадит» святкує свій 70-річний ювілей. З цієї нагоди учора відбувалися урочистості у львівському Палаці мистецтв, повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Під час святкування 70-річного ювілею львівського «Охмадиту», працівники лікарні на гості свята ознайомилися із унікальним фотопроектом «Лікарі-супергерої», що має на меті популяризацію професії лікаря. Присутнім також презентували оновлений бренд лікарні. Від імені обласної влади усіх медиків «Охмадиту» привітав зі святом заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

ІЩодня ці люди, рятуючи дітей, – роблять щасливими і їх батьків, адже серце мами і тата належить лише найціннішому – їхнім дітям!

Думаю, ці маленькі пацієнти теж колись захочуть бути лікарями – такими ж супергероями як в унікальному фотопроекті, який був сьогодні представлений на святі.

Дякую генеральному директору Олександрі Бурді, заступникам та всьому фаховому колективу за мудрість та добре серце, за те, що робите таку відповідальну справу", – звернувся до працівників ЛОДКЛ Іван Собко. Під час святкування він також вручив Подяки від імені голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького.

Захід відбувся за сприяння опікунської ради лікарні та її власників. Зважаючи на карантинні умови, святкування відбулось на відкритому просторі із дотриманням усіх норм безпеки.

comments powered by HyperComments