Голосуючи за мера Львова, будемо ставити позначки у бюлетені рожевого кольору

П'ятниця, 25 вересня 2020, 17:35
Центральна виборча комісія затвердила форми і колір виборчих бюлетенів, які будуть використовуватися 25 жовтня на місцевих виборах
Голосуючи за мера Львова, будемо ставити позначки у бюлетені рожевого кольору

25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться місцеві вибори. В рамках підготовки до їх проведення, учора, 24 вересня 2020 року Центральна виборча комісія прийняла постанову № 295, якою затвердила форми та колір виборчих бюлетенів з виборів депутатів Львівської обласної, районних, міських, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів. Про це повідомила очільниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.

Отож, бюлетені для голосування на виборах депутаті Львівської обласної ради будуть блакитного кольору. Для обрання депутатів семи районних рад на Львівщині будуть використовуватися бюлетені світло-зеленого кольору. Голосувати за майбутніх депутатів Львівської міської ради, а також за депутатів 38 інших міських рад Львівщини будемо на бюлетенях світло-жовтого кольору. На виборах міського голови Львова та іще 38 міських голів, а тож сільських і селищних голів використовуватимуться бюлетені світло-рожевого кольору. Для голосування за депутатів сільських і селищних рад будуть використовуватися бюлетені кремового кольору. З формами виборчих бюлетенів можна ознайомитись за цим посиланням.

Пані Зоряна Павлів додала, що, згідно із зазначеною постановою ЦВК, виборчі бюлетені повинні бути надруковані державною мовою на однаковому папері та на одному аркуші відповідного кольору з текстовою частиною лише з одного боку.

comments powered by HyperComments