«Львівелектротранс» продовжив терміни подачі документів у тендері на реконструкцію контактної мережі на вулиці Кульпарківській

Середа, 23 вересня 2020, 17:03
Відповідно до змін у проведені тендеру, кінцева дата подачі документів – 8 жовтня 2020 року
«Львівелектротранс» продовжив терміни подачі документів у тендері на реконструкцію контактної мережі на вулиці Кульпарківській

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що термін подачі тендерних пропозицій у тендері на виконання робіт із реконструкції тролейбусної лінії на вулиці Кульпарківській продовжено до 8 жовтня 2020 року. На підприємстві кажуть, що це пов’язано із запитами потенційних учасників тендеру щодо необхідності додаткового часу для підготовки тендерних пропозицій українською та англійською мовами.

Нагадаємо, що реконструкція контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській (від вулиці Городоцької до вулиці Кульпарківської) буде проводитися за кошти кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку – частина цього кредиту уже використана на закупівлю нових тролейбусів «Електрон» за майже 11 мільйонів євро. Відповідно, тендер по визначенню підрядника із реконструкції тролейбусної лінії на вулиці Кульпарківській буде проведено не у системі публічних закупівель «Прозорро», а за методикою і правилам Європейського банку реконструкції та розвитку і на його тендерному майданчику.

Зауважимо, що сам тендер був оголошений 13 серпня 2020 року. Початково кінцевою датою подачі документів на участь у тендері було 28 вересня 2020 року.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті «Львівелектротрансу» та на сайті тендерного майданчику ЄБРР.

comments powered by HyperComments