Угорський лоукостер знову буде літати зі Львова до столиці Словаччини

Середа, 23 вересня 2020, 15:05
Авіакомпанія «Wizz Air» заявила про відновлення авіарейсів із аеропорту імені Данили Галицького до Братислави
Угорський лоукостер знову буде літати зі Львова до столиці Словаччини

Угорська «бюджетна» авіакомпанія «Wizz Air» відновлює рейси з України до Словаччини. Із 2 жовтня між Львовом і Братиславою відновлюється регулярне авіасполучення – про це повідомили у прес-службі авіакомпанії.

У системі бронювання авіакомпанії уже доступні квитки до Братислави. «Wizz Air» літатиме зі Львова до Братислави і назад двічі на тиждень: у вівторок та суботу. Вартість квитка в одну сторону – від 460 грн, для учасників «Wizz Discount Club» – від 309 грн.

У прес-службі «Wizz Air» зазначають, що рейси можуть скасувати знову, якщо МОЗ України виключить Словаччину із «зеленої» карантинної зони.

«Відновлення перельотів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити Словаччину зі списку країн «зеленої» зони. Якщо її виключають з переліку, виконання рейсів, що з'єднують українські міста з Братиславою, буде відкладено відповідно», – зазначається в прес-релізі авіакомпанії.

«Wizz Air» скасувала рейси зі Львова до Братислави ще у березні у зв’язку із карантинними обмеженнями. У вересні авіакомпанія скасувала польоти до Ларнаки та Будапешту.

comments powered by HyperComments