COVID-19 зупинив навчання старшокласників у двох ліцеях міста Львова

Середа, 23 вересня 2020, 13:16
До ліцею «Сихівський», у якому раніше припили класне навчання учні 5-11 класів, додався ліцей «Львівський»
COVID-19 зупинив навчання старшокласників у двох ліцеях міста Львова

Негативна епідемічна ситуація, яка склалася у місті Львові та на Львівщині, негативно впливає на навчальний процес школярів. Зокрема, уже у двох ліцеях міста Львова через захворювання на COVID-19 вчителів та учнів припинилося навчання у стінах навчальних закладів для учнів 5 – 11 класів. Раніше припинилося навчання старших класів у ліцеї «Сихівський», зараз до нього додався ліцей «Львівський». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зауважимо, що у молодших класах, які навчаються в окремих корпусах ліцеїв «Сихівський» та «Львівський» навчальний процес триває і учні початкових класів відвідують ці навчальні заклади.

Також у львівській загальноосвітній школі № 7 очне навчання призупинене у чотирьох класах, де виявили школярів, інфікованих коронавірусом. Загалом у 23 школах міста Львова по 1 – 2 класи перевели на дистанційне навчання у зв’язку із виявленням COVID-19.

За інформацією прес-служби Львівської міської ради наразі всі дошкільні навчальні заклади міста працюють у звичайному режимі.

comments powered by HyperComments