На час реконструкції вулиці Степана Бандери у Львова трамвай «одиничка» курсуватиме на Погулянку

Понеділок, 21 вересня 2020, 18:22
Із 28 вересня 2020 року розпочнеться реконструкція вулиці Степана Бандери (від вулиці Чупринки до вулиці Антоновича) це викличе зміни 4-х маршрутів громадського транспорту
На час реконструкції вулиці Степана Бандери у Львова трамвай «одиничка» курсуватиме на Погулянку

Заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий повідомив, що у зв’язку із початком реконструкції вулиці Степана Бандери на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Антоновича тимчасово зміняться 4 маршрути громадського транспорту.

 «Із 28 вересня розпочинаємо ремонт вул. С. Бандери, тому буде перекрито для руху транспорту відрізок від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

Відповідно трамвай №1, який курсує від Залізничного вокзалу, поїде по вул. Городоцькій, і кінцева зупинка з вул. Пасічної буде змінена на Погулянку. Таким чином трамвай №7, який курсував від ц. св. Анни до Погулянки, тимчасово буде призупинено.

Автобусні маршрути № 15 і № 41 поїдуть по вулиці Чупринки», – розповів Андрій Білий.

Зазначимо, що, вочевидь, із вулиці Чупринки автобуси повертатимуть на вулицю Київську і рухатимуться нею та вулицею Русових до виїзду на вулицю Степана Бандери в районі перехрестя із вулицею Антоновича.

comments powered by HyperComments