У Львові у комунальних автобусах порушують карантинні обмеження

Неділя, 20 вересня 2020, 17:41
Відповідно до урядової постанови, у громадському транспорті мають перевозити не більше пасажирів, а ніж є місць для сидіння, крім того усі мають бути в правильно надягнених масках чи респіраторах
У Львові у комунальних автобусах порушують карантинні обмеження

Зовсім недавно вище керівництво міста Львова заявляло, що громадський транспорт у місті і далі працює в режими спеціальних перевезень. Проте навіть комунальний перевізник – Львівське комунальне АТП № 1 не виконує карантинних обмежень, які встановлені на перевезення пасажирів під час «адаптивного» карантину. В урядовому рішенні, зокрема, йдеться про те, що у автобусах має перевозитися не більше пасажирів, а ніж у салоні є місць для сидіння. Окрім того, усі пасажири мають бути у правильно надягнутих масках чи респіраторах.

Насправді ж водії комунальних автобусів беруть у салон значну кількість пасажирів, що їдуть стоячи. Крім того, ніхто не перевіряє наявність у пасажирів засобів індивідуального захисту, а також те, наскільки правильно вони користуються масками чи респіраторами. Це засвідчують світлини Юрія Романчука із рейсового автобуса маршруту № 3а «пл. Різні – ТРЦ «Кінг-Крос-Леополіс», які були розміщені у фейсбук-спільноті «Львів без заторів», а також світлини користувача Микола Теодорович із автобуса маршруту № 47а, який курсує із Рясного – 2 на Сихів, розміщені у фейсбук-спільноті «Варта 1».

Світлини - Юрій Романчук, Микола Теодорович.

 

comments powered by HyperComments