На вулиці Хуторівка у Львові іще не завершили усі ремонтні роботи, а уже пошкодили бордюри

Неділя, 20 вересня 2020, 16:39
Світлини із місця інциденту опублікував на своій сторінці в соціальній мережі Зіновій Гузар
На вулиці Хуторівка у Львові іще не завершили усі ремонтні роботи, а уже пошкодили бордюри

Лише кілька днів тому у Львові відкрили для проїзду вулицю Хуторівку – усі роботи тут поки не завершили, адже наразі іще не нанесено розмітку і не змонтовано контактну мережу тролейбуса. Проте уже на нововідремонтнованій дорозі є пошкодження. Про них у своєму «Фейсбуку» написав львівський громадський активіст Зіновій Гузар і виклав відповідні світлини із місця події.

Як видно із світлин, якісь транспортні засоби уже пошкодили бордюри, встановлені на розвороті біля ринку «Шувар». Пан Гузар вважає, що винуватцем є вантажівки-фури, які прямують на ринок і з нього. На його думку, під час розробки проекту не врахували габарити автомобіля типу TIR і передбачили замалий радіус повороту – біля 12 метрів, а не 15 метрів. Відповідно через такі «промахи» і руйнується нова дорожня інфраструктура.

Зіновій Гузар відмітив, що проектні прорахунки при проектуванні реконструкцій і ремонтів вулиць трапляються нерідко. Відповідно, як пише пані Зіновій, тролейбусам проблематично повернути із вулиці Зеленої на Шота Руставелі, фури не можуть нормально заїхати на вулицю Тролейбусну.

Він також зауважує, що якщо ремонтні роботи виконані за технологією, бордюрний камінь не повинен вивертатися навіть при наїзді на нього вантажного автомобіля. Є у пана Зіновія і претензії до якості самих бордюрів, які використовували при реконструкції Хуторівки.
 

comments powered by HyperComments