Львів’янам показали, як виглядає маршрутка, що курсує на Майорівку

П'ятниця, 18 вересня 2020, 17:39
Світлини транспортного засобу із державним номером ВС 0588 СІ львів’янка Ольга Бережницька розмістила в соцмережі «Фейсбук»
Львів’янам показали, як виглядає маршрутка, що курсує на Майорівку

Львів’янам показали фотографії рейсового автобуса ВС 0588 СІ, який курсував на автобусному маршруті № 24 від Приміського вокзалу до вулиці Медової Печери і належить приватному перевізнику ТзОВ «Фіакр-Львів».

На фото видно, що у салоні автобуса «Еталон» А079 встановлені засмальцьовані крісла із подертою обшивкою, не вистачає частини поручнів салону, розбите заднє скло салону, яке іще й заклеєне рекламою. Обшвика салону теж деформована і брудна.

Світлини автобусу їх авторка Ольга Бережницька розмістила у групі «Гаряча лінія міста Львова». Адміністратор спільноти від імені Управління транспорту повідомив про те, що автобус ВС 0588 СІ тимчасово знято із автобусного маршруту № 24 для проведення ремонту до 25 вересня поточного року.

Зауважимо, що між Приміським вокзалом і мікрорайоном «Майорівка» курсують автобуси маршрутів № 15 і 24. Обидва маршрути обслуговують приватні перевізники – Львівське АТП-14630 та ТзОВ «Фіакр-Львів». Щодо обох маршрутів наявні скарги як на виконання розкладу, так і на естетичний і технічний стан автобусів, Зауважимо, що один час ТзОВ «Фіакр-Львів» запустило на маршрут № 24 автобуси великої місткості, але при тому дещо змінило трасу курсування. Ця траса не була погоджена в міському Управлінні транспорту, тож перевізник знову повернув на маршрут автобуси моделей А079 «Еталон» і А092 «Богдан».

comments powered by HyperComments