Мешканцям львівського Знесіння дошкуляє сморід

П'ятниця, 18 вересня 2020, 15:46
Про скарги мешканців на неприємний запах повідомив депутат ЛМР від округу на Знесінні
Мешканцям львівського Знесіння дошкуляє сморід

Депутат Львівської міської ради, який обраний від округу на львівському Знесінні (мікрорайон між Підзамче та Кривчицями) Остап Доскіч повідомив, що протягом ночі в цій частині міста стояв неприємний запах. Він стверджує, що виборці почали жалітися на сморід іще учора ввечері.

«Ми усі, як у газовій камері», – скаржилися люди депутатові.

Остап Доскіч стверджує, що він уже скеровував звернення до керівництва міста, щоб йому пояснили причини неприємного запаху в районі Знесіння, проте, за словами депутата, відповідей від посадовців так і не отримав.

Як голова депутатської «інженерної» комісії Остап Доскіч обіцяє скликати засідання цієї комісії і запросити на нього керівництво ЛМКП «Львівводоканал», адже ймовірною причиною смороду місцеві мешканці вважають міські очисні споруди, які розташовані на вулиці Пластовій. Також депутат пропонує місцевим мешканцям прийти на засідання комісії та послухати пояснення посадовців «Львівводоканалу».

Зауважимо, що на території очисних споруд «Львівводоканалу» міський голова Львова Андрій Садовий та його оточення планують будівництво сміттєпреробного заводу. Традиційно – за кредитні кошти. Наразі тендерні процедури уже тривають.


Фото умовне, автор Андрій Бурда

comments powered by HyperComments