У Львові учора відкрили для руху транспорту вулиці Хуторівку (ФОТО)

Фото: Роман Балук  |  П'ятниця, 18 вересня 2020, 10:26
Роботи по реконструкції вулиці завершили на два тижні раніше, а ніж передбачалося договором підряду
У Львові учора відкрили для руху транспорту вулиці Хуторівку (ФОТО)

Учора для транспорту було відкрито вулицю Хуторівку, яку із початку року реконструювали. Роботи завершили майже на 2 тижні швидше, а ніж передбачалося договором між ЛКП «Львівавтодор», яке було замовником реконструкції, та ТзОВ «Онур», яке виступало підрядником. Наразі завершено заміну усіх комунікацій, залишається іще нанести розмітку. Про це повідомив заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

«Всі роботи з асфальтування проїзної частини вул. Хуторівки завершено, тому її вже відкрили для проїзду з двох сторін.

Через два тижні підрядник розпочне наносити розмітку і завершить асфальтування велодоріжок і влаштування хідників.

Тобто в найближчі два тижні всі роботи будуть завершені…», – повідомив Андрій Білий.

Під час капітального ремонту на вул. Хуторівка було проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбуса, велосмуги, світлофорних об'єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Нагадаємо, що вулиця Хуторівка пролягає у Сихівському районі міста Львова, вона сполучає вулиці Наукову і Стрийську із мікрорайоном «Сихів» та проспектом Червоної Калини. Вона є частиною внутрішньоміської багатосмугової магістралі, яка починається від вулиці Кульпарківської і закінчується Майорівкою (вул. Пасічна). З’їзд із Сихівського шляхопроводу на вулицю Хуторівку був збудований раніше в рамках реконструкції проспекту Червоної Калини та будівництва трамвая на Сихів – раніше виїзд із Сихівського шляхопроводу на Хуторівку здійснювався по вул. Рахівській.

Завершення робіт було заплановане до 30 вересня 2020р, втім підрядник виконав роботи дещо швидше.

Фото – Роман Балук, прес-служба ЛМР

comments powered by HyperComments