У Львівському обласному «Центрі легеневого здоров’я» за тиждень від пневмоній вилікували 91 пацієнта

Середа, 16 вересня 2020, 17:50
Частина пацієнтів, які мали інші патології, зокрема і туберкульоз, переведені на лікуванні в інші відділення Центру
У Львівському обласному «Центрі легеневого здоров’я» за тиждень від пневмоній вилікували 91 пацієнта

У Львівському обласному «Центрі легеневого здоров’я», повідному лікувальному закладі, де лікують «ковідні» пневмонії, повідомили, що протягом тижня із 8 по 14 вересня вилікували 91 пацієнта із пневмонією, в тому числі і «ковідною». Якщо 8 вересня у «Центрі» перебувало 159 пацієнтів із пневмонією, в тому числі 105 – із вірусною пневмонією, викликаною корона вірусом SARS-CoV-2, то 14 вересня загалом пацієнтів із пневмонією було 144, із них із «ковідною» – 96. Про це «Центр легеневого здоров’я» повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

У «Центрі легеневого здоров’я» повідомили, що троє пацієнтів, у яких вилікували пневмонію, все іще залишаються в лікарні – їх перевели в інші відділення у зв’язку із виявленням іншої патології – хірургічного профілю та туберкульозу.

Нажаль, протягом тижня 8 – 14 вересня у «Центрі легеневого здоров’я» померло 4 пацієнти із пневмоніями. У трьох із них було встановлено діагноз «COVID-19».

У «Центрі легеневого здоров’я» зазначають «Небезпека поруч! Тож бережіть себе та пам'ятайте, що прості щоденні правила безпеки здатні зберегти здоров'я та врятувати життя!!!».

comments powered by HyperComments