У Львові готуються до тендеру на реконструкцію тролейбусної лінії по вулиці Кульпарківській

Вівторок, 15 вересня 2020, 16:19
Учора ЛКП «Львівелектротранс» провело перед тендерну зустріч із потенційними учасниками тендеру ЄБРР «Реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській»
У Львові готуються до тендеру на реконструкцію тролейбусної лінії по вулиці Кульпарківській

В понеділок, 14 вересня 2020 року в ЛКП «Львівелектротранс» провели зустріч із потенційними підрядниками, які після проведення тендеру ЄБРР будуть проводити реконструкцію тролейбусної лінії по вулиці Кульпарківській від вулиці Городоцької до вулиці Наукової у Львові. Як повідомили на підприємстві, потенційні учасники тендеру отримали відповіді на технічні та загальні питання, пов’язані з реконструкцією контактної мережі на вулиці Кульпарківській, а також відвідали та ознайомилися з об'єктом, що потребує реконструкції. Про це повідомила речниця ЛКП «Львівелектротранс» Оксана Мельник.

Зустріч із компаніями, які хочуть взяти участь в тендері на реконструкцію контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській тривала одразу у двох форматах – за безпосередньої участі потенційних підрядників, а також в онлайн-форматі за допомогою онлайн-ресурсу ZOOM. Серед потенційних підрядників такі компанії: ТзОВ «Вальво» (м. Львів), ТзОВ «Магістраль» (м. Стрий Львівської області), МБК «Синергія» (м. Дніпро) – їх представники були на зустрічі в «Львівелектротрансі», іще одна компанія – ТзОВ «Електротрансбуд» (м. Київ) долучилася до зустрічі в онлайн-режимі.

Особливості тендерної процедури пояснювала керівник групи реалізації проектів МФО ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин, на притання технічного характеру відповідали головний інженер «Львівелектротрансу» Володимир Ковалів та начальник служби енергогосподарства підприємства Остап Бойко. Також потенційних підрядників консультувати представники компанії «Еджіс» Максим Молчан та П’єр-Ів Тесьє.

Після обговорення в офісі «Львівелектротрансу», учасникам показали як виглядає тролейбусна лінія, яка потребує реконструкції і дали можливість детально ознайомитися із обсягами робіт.

Відкриття тендерних пропозицій відбудеться 28 вересня через платформу Європейського банку реконструкції та розвитку ECEPP. Опісля відповідно до плану проводитиметься оцінка учасників та визначення переможця.

Зауважимо, що тендер на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові було оголошено 13 серпня поточного року в рамках проекту ЄБРР «Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Львова». Тендер проводиться ща методикою ЄБРР із допомогою онлайн-платформи ECEPP, через яку і подаватимуться тендерні пропозиції учасників у режимі онлайн за цією закупівлею.

Загальна довжина ділянки контактної мережі тролейбуса, яку передбачається реконструювати – 3,4 кілометри. Реконструкція включає наступні роботи: демонтаж існуючих опор та елементів контактної мережі, влаштування фундаменту для нових опор контактної мережі, включно з улаштуванням кабельних вводів для кабелів освітлення, встановлення нових опор контактної мережі, реконструкція контактної мережі (заміна контактного проводу, ізоляції, арматури, елементів підвіски, спеціальних деталей тощо), переулаштування існуючих кабельних ліній, перенесення існуючих інженерних мереж на нові опори, заміна фідерних шаф, благоустрій території. Термін виконання робіт – 6 місяців.

Зауважимо, що це вперше для ремонту тролейбусної лінії залучається стороння компанія – раніше всі роботи виконувалися силами ЛКП «Львівелектротранс» із залученням сторонніх організацій на субпідряді.

comments powered by HyperComments