У Львові на вулиці Вітовського замінюватимуть аварійні трамвайні рейки

Понеділок, 14 вересня 2020, 18:43
Рух трамваїв маршрутів № 3, 4 і 9, що курсують по вулиці Вітовського, не припинятиметься через ремонт колій.
У Львові на вулиці Вітовського замінюватимуть аварійні трамвайні рейки

У ЛКП «Львівелектротранс» попереджають – завтра, 15 вересня 2020 року зранку на вулиці Вітовського в районі будинку № 35 розпочнуться роботи із заміни аварійної ділянки трамвайної колії. Роботи триватимуть до кінця дня 16 вересня.

За словами речниці ЛКП «Львівелектротранс» Ольги Мельник, ремонт трамвайних колій буде відбуватися без зупинки руху трамвайних маршрутів № 3, 4 і 9, які курсують по вулиці Вітовського.

«Змін чи затримок у русі трамвайних маршрутів, які курсують по вулиці Вітовського не передбачається.

Просимо водіїв із розумінням поставитися до ситуації. Тимчасова схема організації дорожнього руху під час проведення аварійних робіт подана нижче», – зазначила речниця ЛКП «Львівелектротранс».

Зауважимо, що ось уже кілька років йде обговорення реконструкції вулиці Вітовського у Львові. Колишній головний архітектор міста Львова Юліан Чаплінський казав, що в рамках реконструкції вулиці Вітовського планується відновлення Пелчинського ставу, який був спущений російськими військами у 1914 році через пошуки скарбу Львівського банку і так не був відновлений. Трамвайну колію по вулиці Вітовського вперше проклали у кінці 1920-х років. Останній раз капітальний ремонт колії із заміною рейок проводився у першій половині 1980-х років під час підготовки до запуску трамвайного маршруту №3. Із тих пір ґрунтовного ремонту колії на вулиці Вітовського не було.

comments powered by HyperComments