Садовий розказав про те, які вулиці Львова планують ремонтувати у наступному році

Понеділок, 14 вересня 2020, 15:55
За словами чинного мера у наступному році планується реконструкція вулиці Мазепи і Грінченка та будівництво нової дороги із Левандівки у Рясне
Садовий розказав про те, які вулиці Львова планують ремонтувати у наступному році

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий побував на реконструкції вулиці Хуторівки на Сихові, яка добігає до кінця. Під час відвідування об’єкту він розповів про хід ремонтів і реконструкцій вулиць, а також плани на наступний рік.

За словами Андрія Садового, роботи по ремонту і реконструкції вулиці Богдана Хмельницького ідуть із випередженням графіку. Також підрядник швидкими темпами проводить ремонт вулиці Шевченка. Наближається до завершення ремонт вулиці Курмановича. Так само Садовий позитивно оцінює темпи робіт на вулиці Пилипа Орлика.

Садовий каже, що уже розпочаті роботи із капітального ремонту вулиці Пекарської, а невдовзі розпочнуться роботи на вулиці Степана Бандери.

«Частина тих робіт буде перехідною, але ми намагатимемось працювати і в жовтні, і в листопаді, і в грудні, і в січні. Я думаю, що погода дозволятиме нам це робити», – прокоментував він пізній початок ремонтних робіт на вулицях Пекарській і Бандери.

Щодо вулиці Хуторівки, то Садовий висловив пропозицію про встановлення питних фонтанчиків.

«Тут ще потрібно було б поставити декілька питних фонтанчиків. Загалом на всіх дорогах, які ми зараз ремонтуємо, будемо встановлювати питні фонтанчики, тому що це корисно для людей», – заявив Андрій Садовий.

Щодо планів ремонтів вулиць на наступний рік, то Садовий каже, що планується реконструкція вулиць Мазепи та Грінченка, а також початок будівництва дороги, яка з’єднає Левандівку (вул. Суботівська) і житловий масив Рясне. Зауважимо, що ця дорога під коліями станції Клепарів має пройти тунелем.

Садовий обіцяє, що за рахунок нових реконструкцій вулиць, а також закупівлі нового громадського транспорту він планує протягом 1,5 – 2 років вирішити проблеми із добранням в межах міста Львова:

«Об'єми дуже великі. Плюс транспорт, який ми закупляємо, – мега великі інвестиції, які дадуть нам можливість за 1,5 – 2 роки забути що таке проблеми з добиранням із одного кінця міста в інший. Ми це все вже проєктуємо на нашу велику об'єднану територіальну громаду, тому що треба дбати про всіх», – заявив поки-що чинний мер.

Зазначимо, що озвучені Садовим плани практично не передбачають будівництва нової транспортної інфраструктури у північно-східній частині Львова де і є найбільші проблеми із хордовими дорогами, які б забезпечили об’їзд центральної частини міста. Отож, скоріше за все, дорогий новий громадський транспорт, який обіцяє Садовий, і далі стоятиме у величезних «корках».

 

comments powered by HyperComments