На Львівщині у пацієнта лікували COVID-19, а виявили іще й туберкульоз

Неділя, 13 вересня 2020, 19:12
У «Центрі легеневого здоров’я» розповіли про результати лікування пневмоній, в тому числі – викликаних вірусом SARS-CОV-2
На Львівщині у пацієнта лікували COVID-19, а виявили іще й туберкульоз

За перший тиждень осені, із 1 по 7 вересня, у «Центрі легеневого здоров’я» від пневмоній одужало 90 пацієнтів, яких було виписано. Половина цих пацієнтів мали пневмонію, яка виникла внаслідок інфікування вірусом SARS-CОV-2. Іще в одному випадку лікарні Центру вилікували у пацієнта COVID-19, але виявили у нього туберкульоз, відповідно він продовжує лікування у спеціалізованому відділенні лікарні. Про це «Центр легеневого здоров’я» проінформував на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».



Повідомляється, що не усі пацієнти змогли подолати хворобу легенів – протягом минулого тижня у «Центрі легеневого здоров’я» померло п’ятеро пацієнтів, які лікувалися від пневмоній. Із них четверо людей померли від вірусної пневмонії, яка розвинулася внаслідок COVID-19. У одного із пацієнтів наявність коронавірусу була підтверджена тільки після розтину – прижиттєво двічі ПЛР-тест на COVID-19 був від'ємним.

У «Центрі легеневого здоров’я» повідомили, що тепер замість щоденної хроніки боротьби із COVID-19 публікуватимуть зведену інформацію раз на тиждень, аби не втомлювати читачів сторінки щоденними звітами, однак, й тримати вас в курсі того, що відбувається насправді.

comments powered by HyperComments