У Львові до ринку «Шувар» тролейбус курсуватиме від вулиці Ряшівської

Субота, 12 вересня 2020, 13:31
У ЛКП «Львівелектротранс» говорять, що по вулиці Хуторівці запустять тролейбуси маршруту № 23, який нині курсує до Автовокзалу
У Львові до ринку «Шувар» тролейбус курсуватиме від вулиці Ряшівської

У Львові тролейбуси по вулиці Хуторівці до гуртового ринку «Шувар» почнуть курсувати уже в середині жовтня. По вулиці Хуторівці будуть курсувати тролейбуси маршруту № 23, який нині курсує до Автовокзалу. Про це із посиланням на керівника служби руху ЛКП «Львівелектротранс» пише «Твоє місто».

«Передбачається, що найчастіше тролейбусом користуватимуться люди, які їдуть до гуртового ринку «Шувар». Кінцева зупинка на Хуторівці знаходитиметься практично під мостом», – каже начальник служби руху «Львівелектротрансу» Володимир Забавський. За його словами потім тролейбусний маршрут можуть продовжити по проспекту Червоної Калини до вулиці Вернадського.

Планується, що тролейбуси маршруту № 23 від вулиці Ряшівської курсуватимуть по вулиці Виговського, Володимира Великого – Тролейбусній – Науковій та Хуторівці, а в зворотному напрямку – по Хуторівці, Стрийській, Рубчака, Володимира Великого і далі по звичній трасі маршруту № 23.

comments powered by HyperComments