У Львові на зупинках електротранспорту з’явиться іще 12 інформаційних табло

Субота, 12 вересня 2020, 08:40
ЛКП «Львівелектротранс» на тендері закуповує 12 інформаційних табло, на яких відображатиметься інформація про прибуття електротранспорту
У Львові на зупинках електротранспорту з’явиться іще 12 інформаційних табло

У Львові іще на 12 зупинках електротранспорту мають з’явитися табло, які в режимі реального часу повідомлятимуть про час очікування трамваїв чи тролейбусів – для закупки такого обладнання ЛКП «Львівелектротранс» провело відкритий тендер у системі публічних закупівель «Прозорро» – відповідне оголошення за № UA-2020-09-02-000452-b було розміщено 2 вересня 2020 року.

Предметом закупівлі було 12 інформаційних табло типу ГРАН – СВД – ДТ-120 трьох різних типів:

7 табло – дворядкові із одним службовим і одним інформаційним рядком, число знаків в полі «номер транспорту» – 4, число знаків в полі «пункт призначення» – 12, число знаків в полі «час прибуття» – 4;

3 табло – трьохрядкові із одним службовим і двома інформаційними рядками, число знаків у полях тотожне;

2 табло – чотирьохрядкові – один службовий і три інформаційні рядки.

Усе це обладнання має до 31 грудня 2020 року надійти на склад ЛКП «Львівелектротранс» у тролейбусному депо на вулиці Тролейбусній, 1. Постачання табло має здійснюватися окремими партіями по заявці замовника протягом 14-ти днів від отримання заявки. Очікувана вартість закупівлі електронних табло – 420 тисяч гривень.

Заявки на участь у аукціоні подали дві компанії: ТзОВ «Інтеллі» та ТзОВ «НВФ «Гранато». На початку компанії встановили такі ціни за 12 табло: 374,01 тис. грн. та 410,466 тис. грн. відповідно. Під час електронного аукціону компанія «Інтеллі» знизила вартість обладнання до 369810 грн., а компанія «Гранато» – 373020 грн. Отож фірма «Інтеллі» стала переможцем тендеру, що відображено у протоколі розкриття. Угоду про  постачання табло станом на ранок 12 вересня 2020 року «Львівелектротранс» іще не підписав.

Наразі невідомий і список зупинок, на яких буде встановлено нові інформаційні табло.

Зазначимо, що перші інформаційні табло вздовж трамвайних маршрутів № 2 і 6 з’явилися на початку 2014 року – їх встановлювали в рамках проекту ЄБРР із обладнання траси двох трамвайних маршрутів «розумними» світлофорами і інформаційними он-лайн табло. Постачальником цих табло була компанія «Сварко», оператором табло – компанія ЛКП «Львівавтодор». Нажаль, довший час інформаційні табло вздовж трамвайних маршрутів № 2 і 6 не працювали коректно. Налагодити відповідну роботу табло вдалося лише в другій половині 2017 року.

Фото умовне.

comments powered by HyperComments