Львівські комунальники знову перекрили дорогу, яка поєднує Львів та Сокільники - мешканці протестують

П'ятниця, 11 вересня 2020, 17:34
Лише учора мешканці села Сокільники біля Львова розблокували дорогу до Львова, а сьогодні комунальники Львова знову її заблокували під виглядом ремонту
Львівські комунальники знову перекрили дорогу, яка поєднує Львів та Сокільники - мешканці протестують

Учора місцеві мешканці розблокували дорогу, яка поєднує вулицю Трускавецьку в приміському селі Сокільники і вулицю Підстригача у Львові. Про це учора повідомляла «Справжня Варта» із посиланням на депутата Львівської міської ради, лідера ГО «Варта 1» Ігоря Зінкевича. За словами обранця, дорога була перекрита із осені 2019 року, а на прохання її розблокувати у Львівській міській раді не реагували.

Як виявилося, дорога між Сокільниками і Львовом, яка поєднує немагістральні вулиці, дуже сильно муляє комусь із львівських чиновників. Як повідомив сьогодні депутат Львівської міської ради від фракції «Української Галицької партії» Ігор Дякович, працівники шляхоремонтного підприємства знову закрили для руху автомобілів дорогу до Сокільник, мотивуючи тим, що там проводяться якісь ремонтні роботи.

За словами депутата, жодні роботи тут насправді не проводяться майже рік.

Ігор Дякович пише, що обурені мешканці перекрили вулицю Трускавецьку.

Депутат Ігор Зінкевич у своєму «Фейсбуку» теж повідомляє про стихійну акцію протесту через безпричинне перекриття дороги між вулицями Трускавецькою і Підстригача у Сокільниках і Львові. Він пише, що мешканці Сокільник обурені діями посадовців Львівської міської ради. Зараз вони блокують вулицю Трускавецьку, а із 18:00 планують розпочати блокування руху на вулиці Стрийській, яка триватиме до задоволення законних вимог місцевих мешканців на безперешкодний проїзд дорогою, яка поєднує львівську вулицю Підстригача і Сокільники.

Офіційної позиції чиновників Львівської міської ради із приводу цієї ситуації поки не оприлюднено.
 

Фото - Ігор Дякович, Ігор Зінкевич, "Фейсбук"

comments powered by HyperComments