У Винниках під Львовом водій автобуса «під кайфом» збив дитину

П'ятниця, 11 вересня 2020, 13:52
Правоохоронці просять для встановлення всіх обставин зголоситися свідків аварії, яка трапилася учора в Винниках
У Винниках під Львовом водій автобуса «під кайфом» збив дитину

Учора, 10 вересня, біля 14:20 у місті Винники сталося ДТП за участю неповнолітньої: 8-річна дівчинка потрапила під колеса приміського рейсового автобуса «Еталон», що виконував рейс № 164 Львів – Журавники. За кермом автобуса перебував 46-річний мешканець села Борщів Перемишлянського району. Дівчинка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Дитину із травмами: струсом головного мозку, забійною раною потиличної ділянки та закритим переломом сідничної кістки було госпіталізовано до міської дитячої лікарні у Львові. Про це повідали у Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Сьогодні у прес-службі Національної поліції Львівщини повідомили, що відповідно до результатів медичної експертизи, водій рейсового автобусу на момент скоєння наїзду на дитину перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП за номером 102 або звернувшись у найближчий відділ поліції.

comments powered by HyperComments