У Львові активісти не задоволені тротуарною плиткою, яку вкладають на вулиці Стрийській

П'ятниця, 11 вересня 2020, 11:56
Для брукування тротуарів на вулиці Стрийській використовується дрібнорозмірна плитка «Старе місто», яку активісти ГО «Зручне місто» вважають незручною
У Львові активісти не задоволені тротуарною плиткою, яку вкладають на вулиці Стрийській

На вулиці Стрийській у Львові триває ремонт тротуарів – замість зношеного асфальтового покриття хідники забруковують новою бетонною плиткою малих розмірів. У ГО «Зручне місто» кажуть, що дрібнорозмірна плитка (тротуарна штучна бруківка) типу «Старе місто» є незручною для пішоходів, тому значно краще використовувати крупну плитку розміром 30 х 30 см. Відповідний пост з’явився на сторінці ГО «Зручне місто» в соціальній мережі «Фейсбук».

Зауважимо, що відповідно до інформації із системи публічних закупівель «Прозорро», капітальний ремонт тротуарів на вулиці Стрийській у Львові на ділянці від вулиці Трускавецької до вулиці Сокільницької виконується компанією ТзОВ «Галбудстандарт» на замовлення Франківської районної адміністрації Львівської міської ради.

Підрядника було визначено на тендері, який було оголошено в «Прозорро» 3 серпня 2020 року. Очікувана вартість закупівлі 1 мільйон 161 тисячі 414 гривень. Під час електронного аукціону, який відбувся 14 серпня 2020 року, ТзОВ «Галбудстандарт» запропонувала найнижчу ціну за роботи по капремонту тротуару – 799 тисяч гривень. За право ремонтувати тротуари на вулиці Стрийській також змагалися Мале приватне підприємство «Мета», ТзОВ «Трансбудторг», ТзОВ «Базиспрофі», ТзОВ «Галич БК», ТзОВ «Альтбуд ЛВ» та ПП «Застава».

Договір на проведення капремонту тротуару на Стрийській між Франківською РА та ТзОВ «Галбудстандарт» укладено 7 вересня 2020 року. Завершити ремонт тротуару на вул. Стрийській мають до 31 грудня поточного року.

Додатково зазначимо, що виробником тротуарної плитки «Старе місто» є львівська компанія «Магік». Виробник продає цю плитку за ціною від 200 грн. за 1 кв.м. (сірого кольору).
 

comments powered by HyperComments