Дитяча лікарня на Пилипа Орлика у Львові отримає новий рентгенодіагностичний апарат

П'ятниця, 4 вересня 2020, 18:42
Ухвалу про виділення коштів на закупівлю медичного діагностичного обладнання для КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» сьогодні підтримали депутати Львівської міськради
Дитяча лікарня на Пилипа Орлика у Львові отримає новий рентгенодіагностичний апарат

У міській дитячій лікарні, яка на вулиці Пилипа Орлика з’явиться нове сучасне діагностичне обладнання – рентгенодіагностичний апарат на 3 робочі місця із функцією томосинтезу. Таке обладнання потрібне лікарні для якісного обстеження дітей і його закуплять на умовах лізингу. Орієнтовна вартість обладнання – 15 мільйонів гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Закупівля медобладнання для лікарні на Пилипа Орлика стало можливим завдяки тому, що на сьогоднішній сесії Львівської міської ради депутати підтримали ухвалу «Про надання комунальному некомерційному підприємству «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» дозволу на придбання медичного обладнання на умовах фінансового лізингу».

Зазначимо, що упродовж року в міській дитячій клінічній лікарні лікують понад 15 тисяч дітей, виконують понад 4 тисячі операцій, серед яких –  унікальні операції новонародженим.

 

comments powered by HyperComments