У Львові на наступних вихідних відбудуться Дні європейської спадщини

Четвер, 3 вересня 2020, 12:28
В рамках культурної програми Днів європейської спадщини 92 заходи із захоплюючими історіями про навчання у минулому, освітні заклади та унікальними локаціями
У Львові на наступних вихідних відбудуться Дні європейської спадщини

Протягом 3 днів – із 11 по 13 вересня 2020 року у Львові відбудуться 10-ті Дні європейської спадщини, програма яких включає 92 цікавих заходи. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Дні європейської спадщини – це ініціатива Ради Європи, започаткована у 1991 році, яку Львів підхопив ще десять років тому. Ідея – «оживити спадщину» через проведення різноманітних заходів, зокрема, відкрити двері пам’яток, не доступних для огляду у звичайний період року.

Тема десятих Днів спадщини у Львові - «Спадщина і освіта: уроки, які варто повторити». Розвиток освіти у Львові відображає процес формування локальної ідентичності. Через освіту людина долучається до творення культурних Днів європейської спадщини – 2020 дізнаватимемось як пов’язані знання, традиції та навички, які визначають нашу місцевість. У такий спосіб, ми прагнемо переосмислити історію, сучасність та майбутнє освіти у ХХІ столітті.

Детальна програма 10-х Днів європейської спадщини у Львові розміщена за цим посиланням.

Усі заходи в рамках Днів європейської спадщини є безкоштовними і базуються на ініціативі людей, яким небайдужа історія їхнього міста.

Дні європейської спадщини цього року проводяться в умовах пандемії COVID-19, кількість учасників заходів обмежена. Участь можлива лише за умови попередньої реєстрації. Реєстрація триватиме з 7 вересня 15:00 до 10 вересня 15:00 на сайті www.lviv.travel, а також за номером телефону +38-067 373-36-52.

 

comments powered by HyperComments