У Львові хор «Дударик» заспіває козацьких та стрілецьких пісень

Середа, 2 вересня 2020, 18:16
Концерт хору «Очі в Очі» відбудеться 5 вересня 2020 року опівдні у Парку культури і відпочинку просто неба
У Львові хор «Дударик» заспіває козацьких та стрілецьких пісень

Хорова капела «Дударик» у суботу 5 вересня 2020 року запрошує містян та гостей Львова на концерт «Очі в очі». Він розпочнеться о 12:00 на галявині перед головним входом у Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це повідомили організатори концерту.

На концерті звучатимуть козацькі, стрілецькі та повстанські пісні. Участь у концерті візьмуть гурт «Плач Єремії» (Всеволод Дячишин – бас, Андрій Войтюк – ударні, Юрко Дуда – клавішні, Олег Ярема – акустична гітара, Віталій Бондар – електро-гітара, Володимир Заборовський – акордеон, Зеновій Карач і Назар Лозинський – вокал). Ідея, концепція, постановка та аранжування належать Дмитрові Кацалу.

Концерт відбувається в рамках проекту Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького «Прокидання з класикою».

У концерті прозвучать такі пісні «Гей літа орел, літа сизий», «Ой сів пугач на могилу», «Гей, була в мене коняка», «Готувалися орли чайку рятувати», «Лицарі грізні залізної остроги», «Місяць на небі, зіроньки сяють», «Ой на горі, на Маківці», «Ой, у полі жито», «Човен хитається серед води», «Як з Бережан до Кадри», «Чуєш, ьрате мій», «Ой хмариться, туманиться», «Фігунка», «При каноні стояв», «Служив козак при війську», «Там під львівським замком», «Повіяв вітер степовий», «По синьому морі плавали кораблі».

Вхід вільний. Організатори рекомендують взяти із собою каремати, а також просять дотримуватися усіх карантинних обмежень (масковий режим ,соціальне дистанціювання та ін).

comments powered by HyperComments