У тролейбусне депо Львова доставили іще одну партію нових тролейбусів

Понеділок, 31 серпня 2020, 17:13
Постачальником тролейбусів виступає консорціум «Концерну «Електрон» та його «дочки» ТзОВ «СНУП «Електронтранс»
У тролейбусне депо Львова доставили іще одну партію нових тролейбусів

У тролейбусне депо Львова поступила іще одна партія нових тролейбусів «Електрон». Про це повідомив адміністратор Фейсбук-спільноти «Тролейбуси міста Львова» Андрій Бойко і виклав світлину із цими тролейбусами на території тролейбусного депо ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, що контракт на постачання 50 нових низькопідлогових 12-метрових тролейбусів місцевого виробництва ЛКП «Львівелектротранс» підписав із консорціумом «Концерну «Електрон» та його дочірньої структури ТзОВ «СНУП «Електронтранс» у лютому 2019 року. Відповідно до умов договору, 50 нових тролейбусів мали бути постачані ЛКП «Львівелектротранс» на протязі 44 тижнів від отримання виробником авансу від Європейського банку реконструкції та розвитку, який кредитує закупівлю нового електротранспорту. Вартість контракту, який передбачав постачання тролейбусів, запасних частин, матеріалів, гарантійне обслуговування та інші послуги – біля 11 мільйонів євро. Постачання нових тролейбусів розпочалося восени 2019 року, за словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, виконання виробником контракту мало завершитися навесні 2020 року, проте, як бачимо, постачання затягнулося.

Як уже повідомляла «Справжня Варта», підприємство концерну «Електрон» досі не може постачити КП «Київпастранс» один трамвайний вагон, за який було отримано аванс. На «Електроні» це пояснюють форс-мажором – епідемією коронавірусу і введеними карантинними обмеженнями.

Щодо отримання «Львівелектротрансом» чергової партії нових тролейбусів «Електрон», то наразі про це прес-служба Львівської міської ради не повідомляла.

Фото – Андрій Бойко.

comments powered by HyperComments