У Львові через COVID-19 на карантин закрили інклюзивно-ресурсний центр

П'ятниця, 28 серпня 2020, 13:42
Повідомляється, що навчальний заклад буде на карантині до 9 вересня включно через захворювання працівників
У Львові через COVID-19 на карантин закрили інклюзивно-ресурсний центр

У Львові на карантин закривається інклюзивно-ресурсний центр, який розташований на площі Данила Галицького 4. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради із посиланням на Управління освіти ЛМР.

Причиною закриття на карантин спеціалізованого освітнього закладу для дітей із інвалідністю стало захворювання працівників закладу на COVID-19. Карантин триватиме до 9 вересня 2020 року включно. Протягом цього часу вихованці та працівники центру повинні перебувати на самоізоляції.

Зауважимо, що інклюзивно-ресурсний центр – це спеціалізований освітній заклад, який створений з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі, у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших навчальних закладах, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуги та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

comments powered by HyperComments