У Львівському районі утворено і сформовано сільські та селищні територіальні виборчі комісії

Четвер, 27 серпня 2020, 15:03
Утворення і формування ТВК в селах і селищах визначене постановою № 1 Львівської районної територіальної виборчої комісії
У Львівському районі утворено і сформовано сільські та селищні територіальні виборчі комісії

25 серпня 2020 року Львівська районна територіальна виборча комісія на своєму засіданні постановою №1 утворила та сформувала склад сільських та селищних територіальних виборчих комісій у межах Львівського району Львівської області. Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, пише прес-служба ЛОДА.

За словами Зоряни Павлів, документом утворено та сформовано склад Великолюбінської, Куликівської, Новояворичівської, Щирецької селищних і Давидівської, Добросинсько-Магерівської, Жовтанецької, Зимноводівської, Мурованської, Оброшинської, Підберізцівської, Солонківської, Сокільницької сільських територіальних виборчих комісій. Кожна комісія складається із голови, заступника голови, секретаря та 15 членів комісії.

Найближчими днями ці комісії проведуть свої перші засідання.

Посадовиця додала, що зазначену постанову з відповідними додатками (для кожної територіальної виборчої комісії) надіслано відповідним райдержадміністраціям для оприлюднення на офіційних вебсайтах, а також буде оприлюднено на дошці оголошень Львівської районної територіальної виборчої комісії.

comments powered by HyperComments