ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води усім підключеним будинкам Львова

Середа, 26 серпня 2020, 12:32
Гарячу воду отримують мешканців 1100 будинків у місті Львові, наразі без гарячого водопостачання 4 будинки у Винниках
ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води усім підключеним будинкам Львова

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» повідомляють, що підприємство відновило подачу гарячої води всім своїм споживачам у місті Львові – це 1100 будинків. Без гарячого водопостачання поки залишається 4 будинки у місті Виники через ремонт котельні по вулиці Кільцевій. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією диспетчерської служби ЛМКП «Львівтеплоенерго», гарячу воду отримують 11 будинків Галицького району, 113 будинків Личаківського району, 436 будинків Сихівського району, 273 будинки Франківського району і 267 будинків Шевченківського району.

«Зараз проводимо активну підготовку до нового опалювального сезону. Тривають ремонтні роботи в котельнях та заміна теплових мереж. Однак ці роботи не впливають на подачу гарячої води нашим споживачам, тому станом на сьогодні до усіх будинків, які ми обслуговуємо, подається гаряча вода», –  повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися 15 червня. За результатами гідравліки на магістральних теплових мережах ЛМКП «Львівтеплоенерго» було виявлено 85 пошкоджень, з них 57 – пориви.

Фото – прес-служба Львівської міської ради

comments powered by HyperComments