На Головному залізничному вокзалі і двох автовокзалах Львова шукали вибухівку

П'ятниця, 21 серпня 2020, 19:31
Сьогодні після опівдня невідомий зателефонував у поліцію і повідомив про замінування кількох важливих інфраструктурних об’єктів
На Головному залізничному вокзалі і двох автовокзалах Львова шукали вибухівку

Як повідомили  у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, сьогодні у другій половині дня поліцейській перевіряли повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу Львова, а також центрального і «Північного» автовокзалів. Про це написало «Галінфо».

Спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини обстежують приміщення Головного залізничного вокзалу, автовокзалу «Львів», розташованого по вулиці  Стрийській, автовокзалу «Північний» на вулиці Богдана Хмельницького. Проведено евакуацію працівників та пасажирів. Також правоохоронці обстежують автостанції міста та прилеглі до них території.

Повідомляється, що сьогодні, 21 серпня, близько 13.30 у поліцію надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що заміновано залізничний вокзал, а також кілька інших об’єктів у місті Львові. Проводяться заходи для встановлення особи, яка повідомила про замінування.

comments powered by HyperComments