Порошенко користується найбільшою довірою серед львів’ян, отож вітатиме їх із біг-бордів замість Олега Синютки

П'ятниця, 21 серпня 2020, 18:50
Партія «Європейська Солідарність» змінила рекламу із привітанням з Днем Незалежності України
Порошенко користується найбільшою довірою серед львів’ян, отож вітатиме їх із біг-бордів замість Олега Синютки

Екс-президент України і лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко користується найбільшою із політиків довірою серед мешканців Львова – такі результати соціологічного опитування, яке було проведено 7 – 12 серпня 2020 року компанією «Socioinform» на замовлення «Львівської мануфактури новин». Про це пише інформаційне агентство «Гал-інфо».

Що ж до кандидата у мери Львова Олега Синютки, то за даними «Socioinform» він може здобути на мерських перегонах 3-тє місце із результатом 15,4%.

Під час опитування на питання відповідали 600 осіб, віком 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та місцем проживання. Метод опитування: стандартизоване інтерв’ю «face 2 face».  Похибка репрезентативності вибірки для значень близьких до 50% становить ± 4,0%.

«Гал-інфо» також зазначає, що партія «Європейська Солідарність» напередодні Дня Незалежності переклеїла рекламні партійні біг-борди. Тепер замість Олега Синютки львів’ян із Днем Незалежності вітає сам Петро Порошенко. Із чим пов’язані такі зміни – невідомо.

comments powered by HyperComments