Садовий продовжує заклинати коронавірус – каже, що ситуація у Львові і у Львівській області стабільна

П'ятниця, 21 серпня 2020, 12:03
У Львівській області уже інфікувалося коронавірусом майже 13 тисяч людей, із них у Львові – більше 6 тисяч
Садовий продовжує заклинати коронавірус – каже, що ситуація у Львові і у Львівській області стабільна

Андрій Садовий все більше втрачає зв’язок із реальністю і намагається приховати помилки власного оточення у боротьбі із розповсюдженням коронавірусу. Наче шаман він камлає про стабільність ситуації із коронавірусом на Львівщині та зокрема у Львові. І це при тому, що кількість львів’ян, які інфікувалися коронавірусом плавно наближається до 1% від загальної чисельності населення міста. Чергову заяву про те, що протягом останніх місяців у Львові і у Львівській області ситуація із захворюваністю на COVID-19 залишається стабільною, Андрій Садовий озвучив сьогодні в ефірі радіостанції «Люкс ФМ», яка належить його жінці Катерині Кіт-Садовій. Далі цей месидж ретранслювала прес-служба Львівської міської ради.

«Ситуація стабільна, маємо по області 162 позитивних ПЛР, з них по місту – 82.

По лікарнях теж є стабільна ситуація.

Хворі є, деякі депутати і чиновники теж захворіли, але вони мають дуже легку форму, навіть безсимптомно переносять хворобу.

Але всім треба бути обережними, і як тільки виникають симптоми, одразу звертатися до лікаря. Звісно, ми всіх тестуємо, протестували всіх депутатів, тих чиновників, де були підозри – тобто безпека перш за все», –  заявив Андрій Садовий.

Зауважимо, що вчора теж під час виступу на радіо заступниця міського голови Львова і керівниця міського штабу по боротьбі із коронавірусом Галина Слічна заявила про те, що біля 60% ПЛР-тестів, які проводяться на Львівщині, виконуються приватними лабораторіями. Це, фактично, визнання повного провалу у створенні системи ПЛР-тестування на коронавірус на рівні області та міста Львова. Біля місяця тому Садовий піарив міську ПЛР-лабораторію, як створили у приміщеннях лабораторії Держспоживслужби. Ця лабораторія мала виконувати на початку біля 200 ПЛР-тестів на добу, а потім вийти на рівень 700 ПЛР-тестів. Проте після відкриття цієї лабораторії істотного зростання кількості проведених ПЛР-тестів не спостерігається.

comments powered by HyperComments