У Підбірцях біля Львова у будівельному смітті виявили людські рештки

П'ятниця, 21 серпня 2020, 09:56
Про знайдені людські рештки повідомила громадська активістка Наталія Шелекстак
У Підбірцях біля Львова у будівельному смітті виявили людські рештки

У селі Підбірці Пустомитівського районі, яке знаходиться біля Львова, серед будівельного сміття виявили людський череп та кістки. Попередньо відомо, що йдеться про кістки як мінімум двох людей – дорослого і дитини. Зараз правоохоронці продовжують викопувати із сміття людські рештки аби передати їх на експертизу. Страшна знахідка виявлена на землі, що належить місцевому депутату Володимиру Далику, проте він заявляє, що не знає, хто привіз туди будівельне сміття. Про це повідомляє інтернет-портал «zaxid.net».

Про те, що у Підбірцях біля Львова серед будівельного сміття було виявлено людські рештки вчора, 20 серпня 2020 року повідомила громадська активістка Наталія Шелестак. За словами Наталії, про страшну знахідку їй розповіли місцеві мешканці.

«Небайдужі громадяни повідомили, що у Підбірцях невідомі викинули землю з будівельними відходами, серед яких є фрагменти кісток людини. Ми приїхали на місце і дійсно побачили фрагменти кісток і черепа… Викликали поліцію і повідомили Держекоінспекцію, департамент екології ЛОДА.

Там є череп, кусок щелепи із зубами, схожа на бедрову кістка, вони розкидані по різних місцях. На вигляд це просто земля, в якій є уламки цегли та одна велика бетонна плита», – повідомила Наталія Шелестак.

У львівській поліції підтвердили, що серед сміття у Підбірцях справді знайшли людські рештки, але наразі жодної іншої інформації про цей інцидент немає.

За словами власника земельної ділянки Володимира Далика, на це місце часто звозять сміття, через що він навіть поставив там табличку з попередженням про штраф.

«Я був на тому місці щойно, можу сказати, що ще тиждень назад тої кучугури з землі не було. Я навіть написав табличку, що тут заборонено вивозити сміття, а народ все одно везе і не питає. У землі знайшли фрагменти кісток, як мені пояснили правоохоронці на місці, 20-річної давності. Може, навіть і давніші. Видно, що це з якоїсь будівлі – бо є велика плита і біля неї знайшли дорослі і дитячі кістки», – розповів Володимир Далик.

Офіційну інформацію про цей інцидент поліція обіцяє оприлюднити після проведення експертиз.

comments powered by HyperComments