У Львівському історичному музеї відкрилася цікава фотовиставка «Від оптичної ілюзії до цифрової реальності»

Середа, 19 серпня 2020, 14:22
Це спільний проект Львівського історичного музею та Львівського фотомузею, який створив відомий митець Роман Метельський
У Львівському історичному музеї відкрилася цікава фотовиставка «Від оптичної ілюзії до цифрової реальності»

Учора, в 18 серпня 2020 року на експозиційних терасах Львівського історичного музею на площі Ринок відбулося урочисте відкриття виставки «Від оптичної ілюзії – до цифрової реальності». Ця виставка – це спільний проект Львівського історичного музею та Львівського фотомузею, засновником якого виступає відомий львівський фотомитець, історик та краєзнавець, засновник ресурсу «Фотографії Старого Львова» Роман Метельський.

На виставці світлин, яка розмістилася у кам’яниці Корнякта в Італійському дворику на площі Ринок представлені світлини як відомих львівських фотомитців різних часів, так і невідомих авторів. Усього для огляду виставлено понад 250 світлин і 7 фотоальбомів. Серед цих світлин є роботи покійного військового капелана, протоієрея Андрія Дуди, присвячені воїнам АТО, вони вивішені у вестибюлі та на другому поверсі галереї Італійського подвір’я кам’яниці Корнякта.

Відкриття фотовиставки «Від оптичної ілюзії – до цифрової реальності» відвідали заступник голови Львівської ОДА Іван Собко та заступниця директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Тетяна Плугатор.

«Дякую всім, хто долучився до створення експозиції та щиро вітаю всіх причетних з Днем фотографії. Бажаю приголомшливих ідей і вдалих кадрів, неймовірних історій і яскравих сюжетів, чудових результатів і широких просторів фантазії та задоволення від роботи», – привітав усіх причетних Іван Собко.

comments powered by HyperComments