У Львові ремонт ділянки вулиці Шевченка до вулиці Ярослава Мудрого планують завершити до кінця осені

Субота, 15 серпня 2020, 17:34
Про плани виконання робіт по ремонту і реконструкції деяких вулиць у Львові, а також про проект дороги від Левандівки до Рясного говорив в ефірі «Львівської хвилі» мер Львова Андрій Садовий
У Львові ремонт ділянки вулиці Шевченка до вулиці Ярослава Мудрого планують завершити до кінця осені

Перший етап реконструкції вулиці Шевченка – облаштування квазікільця на перехрестів вулиць Шевченка, Левандівської та Залізничної уже завершено. До кінця осені планують завершити ремонтні роботи на другій ділянці вулиці Шевченка, яку ремонтують цього року – від вулиці Хорватської до вулиці Ярослава Мудрого. Після цього почнеться ремонт третьої ділянки – від вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Залізничної. Про це вчора розповів в ефірі радіо «Львівська хвиля» мер Львова Андрій Садовий.

«Плани дуже амбітні. На кінець осені хочемо завершити ту частину, яку ми почали від церкви Анни до Ярослава Мудрого, і тоді залишається ще одна ділянка – від Ярослава Мудрого до Залізничної. А Залізничну ми зараз проектуємо до Городоцької – до Залізничного вокзалу. Це буде прекрасна розв’язка.

Також ми зараз пришвидшуємо роботи по проектуванню вулиці Суботівської, щоби люди, які живуть на Рясне-2, мали якісне сполучення з Левандівкою. Ну, і ще декілька варіантів продумаємо для того, щоб люди з Рясне-2 могли швидше добиратися в різні частини міста Львова», – розповів Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments