У комунальних лікарнях Львова є 265 ліжко-місць із подачею кисню для лікування хворих із COVID-19

П'ятниця, 14 серпня 2020, 20:02
Про це сьогодні під час засідання міського штабу із протидії коронавірусу розповіла заступниця міського голови Львова Галина Слічна
У комунальних лікарнях Львова є 265 ліжко-місць із подачею кисню для лікування хворих із COVID-19

У комунальних лікарнях міста Львова виділено 920 ліжко-місць для лікування пацієнтів із корона вірусною хворобою COVID-19. Наразі «ковідних» пацієнтів на стаціонарне лікування приймають три комунальні лікарні Львова – Перша міська клінічна лікарня імені Князя Лева, Восьма міська клінічна лікарня та Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова. У цих лікарнях зараз перебуває 266 пацієнтів, які нездужають на COVID-19 при фонді 720 ліжкомісць. Окрім  того, хворих із коронавірусом також будуть приймати 4-та і 5-та міські клінічні лікарні міста Львова де є додатково 200 ліжкомісць.

Зараз місто працює над закупівлею кисневих концентраторів і підведенням кисню до лікарень Львова, аби було якомога більше можливостей для кисневої терапії пацієнтам, які цього потребуватимуть. Зараз по лікарнях облаштовано 265 таких точок доступу до кисню. Цю інформацію оприлюднила заступниця міського голови Львова, керівниця міського штабу по боротьбі із коронавірусом Галина Слічна.

«8-ма лікарня має 110 точок доступу до кисню і є 6 кисневих концентраторів. 1-ша лікарня має 29 точок доступу до кисню, 6 кисневих концентраторів і 26 переносних кисневих балонів. Лікарня швидкої допомоги має 83 точки доступу до кисню і 35 кисневих концентраторів. В пологовому будинку є 30 точок доступу до кисню і є кисневі концентратори. 5-та лікарня має 28 точок доступу до кисню і 1 кисневий концентратор», – зазначила Галина Слічна.

comments powered by HyperComments