У Львові оголосили міжнародний тендер на реконструкцію тролейбусної лінії

П'ятниця, 14 серпня 2020, 10:54
Планується реконструкція контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській від вулиці Городоцької до вулиці Наукової, фінансуватимуть роботи за рахунок кредиту ЄБРР
У Львові оголосили міжнародний тендер на реконструкцію тролейбусної лінії

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили про те, що учора, 13 серпня 2020 року було оголошено початок міжнародного тендеру «Реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові». Тендер буде проводитися за правилам Європейського банку реконструкції та розвитку, оскільки фінансується за рахунок кредиту банку в рамках проекту «Модернізація тролейбусного транспорту м. Львів» ЄБРР».

Особливістю тендеру на проведення реконструкції тролейбусної лінії є використання Порталу електронних закупівель для ЄБРР («ЕСЕРР»). Запрошення для учасників торгів можна переглянути за цим посиланням. Тендерну документацію потенційні учасники зможуть завантажити на сайті ЕСЕРР безкоштовно. Термін подачі пропозицій до 28 вересня 2020 року.

Для участі у торгах учасники повинні бути зареєстровані в ЕСЕРР відповідно до опублікованих на сайті умов використання. Доступ до тендерної документації, отримання роз’яснень, доповнень і змін, а також подання тендерної заявки через ЕСЕРР є можливим лише для зареєстрованих учасників, які висловили зацікавленість у тендері. Подання пропозицій здійснюється виключно в електронному форматі через систему ЕСЕРР. Закупівля реалізовується відповідно до Політики та Правил Закупівель ЄБРР.

Зазначається, що під час реалізації проекту «Реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові» буде замінено 3,4 кілометри контактних мереж. Відповідно до проектно-кошторисної документації, передбачено виконання таких робіт:

-демонтаж існуючих опор та елементів контактної мережі;

-влаштування фундаменту для нових опор контактної мережі, включно з улаштуванням кабельних вводів для кабелів освітлення;

-встановлення нових опор контактної мережі;

-реконструкція контактної мережі (заміна контактного проводу, ізоляції, арматури, елементів підвіски, спеціальних детале тощо):

-переулаштування існуючих кабельних ліній КЛ-600В;

-перенесення існуючих інженерних мереж на нові опори;

-заміна фідерних шаф;

-благоустрій території.

Роботи по реконструкції тролейбусної лінії мають виконуватися із дотриманням вимог пожежної, технічної та екологічної безпеки, при виконанні робіт мають витримуватися вимоги із охорони праці. Під час робіт має виконуватися метрологічний контроль, будівництво має забезпечуватися високоякісними будівельними матеріалами, використання системи контролю якості, сертифікованої відповідно до стандартів якості ISO 9001 (або відповідних) та використання матеріалів, конструкцій та товарів, сертифікованих в Україні. При реконструкції має здійснюватися ведення та передача виконавчої документації, яка необхідна для експлуатації, а також забезпечення процедури приймання виконаних робіт і впровадження експлуатаційних та приймально-здавальних випробувань та введення експлуатування завершених об'єктів та усунення дефектів під час гарантійного періоду.

Очікувана вартість закупівлі послуг із реконструкції тролейбусної лінії на вулиці Кульпарківській наразі не відома.

comments powered by HyperComments