На південній околиці Львова та біля сусідніх сіл виявили несанкціоновані сміттєзвалища

Четвер, 13 серпня 2020, 16:31
Незаконне розміщення відходів було виявлено в районі вулиці Трускавецької, а також на території Сокільницької та Лисиницької сільрад
На південній околиці Львова та біля сусідніх сіл виявили несанкціоновані сміттєзвалища

Працівники та керівник Державної екологічної інспекції у Львівській області разом із громадськими активістами і аявником Олексієм Мінтієм провели перевірки місць де здійснюється несанкціоноване складування відходів на території міста Львова та Пустомитівського району Львівської області. Про це пише «Гал-Інфо».

При обстеженні виявлено незаконне розміщення відходів по вулиці Трускавецькій у місті Львові, на території сіл Холодновідка та Сороки-Львівські. Зокрема, на території Сокільницької сільської ради виявлено медичні відходи, Лисиницької сільської ради – тваринні рештки. Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрано проби грунтів для проведення лабораторних досліджень.

Слід зазначити, що за невиконання законних розпоряджень Інспекції посадову особу Сокільницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу. Крім цього, складено ще один протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення за захоронення сміття у селі Лисиничі Пустомитівського району.

comments powered by HyperComments