У центрі Львова на території старого трамвайного депо на вул. Вітовського – Героїв Майдану сталася пожежа

Середа, 12 серпня 2020, 14:51
Про інцидент повідомив депутат Львівської міської ради, лідер ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич
У центрі Львова на території старого трамвайного депо на вул. Вітовського – Героїв Майдану сталася пожежа

Сьогодні, 12 серпня 2020 року на території старого трамвайного депо ЛКП «Львівелектротранс» на перехресті вулиць Вітовського – Героїв Майдану – Сахарова біля 13:55 сталася пожежа. Дим видно за ангаром, в якому зараз розміщується «Ретро-Гараж». Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» лідер ГО «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Що саме горить – наразі невідомо. У коментарях до посту Ігоря Зінкевича колишній речник ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін зазначив, що за ангарами старого трамвайного депо на вул. Вітовського – Сахарова розміщений будинок із поліклінікою ЛКП «Львівелектротранс» та тягова підстанція № 1.

Зазначимо, що ЛКП «Львівелектротранс» передає територію найстарішого в Україні трамвайного депо для створення «Lem Station».

Доповнено:

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, на місці пожежі працюють пожежні підрозділи ДСНС України. Пожежу локалізовано о 14:35. У Львівській міській раді запевняють, що будівля, яка горіла, не належить ЛКП «Львівелектротранс», вона не експлуатується і по ній тривають судові процеси. На місце пожежі прибув міський голова Львова Андрій Садовий і його заступник із питань розвитку Андрій Москаленко. Причини загорання встановлюють.

«Горить будівля, яка є самобудом, але є юридичні суперечності. Це стимул для нас у подальшому чітко визначити долю цієї локації. Тут має бути якісний громадський простір для людей. Я думаю, що це був підпал. Мета – то вже поліція з`ясовує, але я би дуже хотів, щоб знайшли і покарали тих, хто такі речі робить», – прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments