У Львові ремонт вулиці Богдана Хмельницького йде із випередженням графіку

Середа, 12 серпня 2020, 15:28
Заасфальтувати ділянку до вулиці Механічної підрядник обіцяє уже в першій декаді вересня
У Львові ремонт вулиці Богдана Хмельницького йде із випередженням графіку

У Львові продовжуються роботи із капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького. Як повідомляють у ЛКП «Львівавтодор» зараз масштабні будівельні роботи відбуваються на ділянці від вул. Промислової (Опришківської) до вул. Механічної. Загалом ремонтні роботи провадяться на ділянці вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Промислової до вулиці Липинського. Вартість капітального ремонту – 175,4 мільйони гривень, підрядник – турецька компанія «Онур». Про це пише сайт Львівської міської ради.

Роботи по ремонту вулиці Богдана Хмельницього відбуваються з випередженням графіку, і в першій декаді вересня, за сприятливих погодних умов, можуть заасфальтувати відрізок до вул. Механічна.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на вул. Богдана Хмельницького, на ділянці від вул. Волинської до вул. Механічної, вже замінено всі комунікації і проводяться роботи з облаштування конструктивних шарів (пісок, щебінь) під асфальтування. Натомість на відрізку від вул. Механічної до вул. Липинського проводиться демонтаж старого дорожнього покриття.

«Зараз готується під асфальтування ділянка до «Алмазінструменту». І до кінця серпня на цьому відрізку, за сприятливих умов, вже має бути постелений асфальт.

Загалом, через два тижні, готуємо наступну ділянку для закриття — це відрізок до залізничного переїзду. На цій ділянці можуть бути вологі ґрунти, які можуть сповільнити роботи. Але це будемо бачити через два тижні.

Всю вулицю, згідно з проектом і планом виконання робіт, маємо завершити до кінця наступного року.

Після ремонту вулиця буде комфортною як для водіїв так і для пішоходів, будуть передбачені велосмуги, місця для паркування і озеленення", — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Зауважимо, що на час ремонту вул. Богдана Хмельницького, на ділянці від вул. Промислової (Опришківської) до вул. Механічної, автобуси маршруту № 20 курсують за наступною тимчасовою схемою: вул. Польова — вул. Пластова — вул. Ковельська — вул. Кукурудзяна — вул. Липинського — вул. Промислова — вул. Б. Хмельницького і далі за маршрутом. Натомість на час проведення ремонтних робіт міський автобусний маршрут № 25 закорочений до АС-2.

comments powered by HyperComments