У Львові зупинилися трамваї маршруту № 3

Понеділок, 3 серпня 2020, 17:22
На вулиці Княгині Ольги на переїзді через трамвайні колії вантажівка зіштовхнулася із трамвайним вагоном
У Львові зупинилися трамваї маршруту № 3

Про ДТП, яке відбулося на вулиці Княгині Ольги за участю трамвайного вагона і вантажівки, повідомила кореспондент телекомпанії «1 + 1» у Львові Наталка Волосацька у фейсбук-спільності «Варта 1», про це пише «Форпост».

Із фото видно, що вантажівка здійснювала лівий поворот і проїзд через трамвайні колії. В таких випадках трамвай має пріоритет, що мало б бути зазначене відповідним знаком.

Наразі через зіткнення громадського транспорту і вантажівки стався трамвайний затор із кількох вагонів трамвайного маршруту № 3. Деталі дорожньо-транспортної пригоди ще з'ясовуються, і чи є потерпілі у цій аварії невідомо.

Зауважимо, що питання обладнання переїздів через трамвайній колії вздовж трамвайного маршруту № 3 спеціальним сигнальним обладнанням (світлофорами), яке б забороняло рух автотранспорту під час проїзду трамвая, не раз піднімалися і окремими громадянами, і депутатами Львівської міської ради, і адміністрацією ЛКП «Львівелектротранс». Проте Міська комісія з безпеки дорожнього руху так і не прийняла рішення із цього приводу, тому ДТП на переїздах через трамвайні колії на вулиці Княгині Ольги трапляються вельми часто.

Фото – Наталка Волосацька.

comments powered by HyperComments