У Львові відкрили для проїзду першу ділянку відремонтованої вулиці Данила Апостола

Понеділок, 27 липня 2020, 16:54
ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» завершило ремонт ділянки від вулиці Данила Апостола, 9а до вулиці Північної. Вартість робіт склала 29 мільйонів гривень
У Львові відкрили для проїзду першу ділянку відремонтованої вулиці Данила Апостола

Вулицю Данила Апостола у Львові ремонтують на двох ділянках: перша ділянка – від будинку 9а на вулиці Данила Апостола до вулиці Північної уже відкрита для проїзду. Цю ділянку ремонтувала турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл». На другій ділянці вулиці Данила Апостола – від вулиці Курмановича до будинку 9а по вул. Данила Апостола роботи виконує компанія ТзОВ «НВК Шляхбуд». Роботи планується завершити до кінця літа. Про це із посиланням на інформацію ЛКП «Львівавтодор» повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми є замовником ремонтних робіт на двох ділянках вул. Данила Апостола. На відрізку від Данила Апостола, 9а до вул. Північної роботи виконувало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Об'єкт уже закінчений –  нанесено розмітку, встановлено всі дорожні знаки та відкрито вулицю для руху транспорту. Вартість робіт становить 29 млн грн.

Натомість на другому відрізку – від вул. Курмановича до вул. Данила Апостола, 9а, де роботи виконує ТзОВ «НВК Шляхбуд» – роботи ще тривають. Підрядник запевняє: до кінця літа ремонт буде завершений. Ми йому допомагаємо, підсилюємо. Цей відрізок не є магістральною вулицею, тому впевнені, що підрядник встигне так, як планує. Вартість робіт на цій ділянці – 14,5 млн грн», – розповіла директорка ЛКП «Львівавтодор"Оксана Єстеферова.

На ділянці від вул. Курмановича до вул. Данила Апостола, 9а проектом передбачено заміну дорожнього покриття та всіх інженерних мереж, облаштування тротуарів та освітлення. Роботи тут стартували у грудні минулого року.

comments powered by HyperComments