«Кінопалац» у львівському Будинку офіцерів закривається

Понеділок, 27 липня 2020, 15:22
Він переїде у кінотеатр «Коперник» на одноіменній вулиці.
«Кінопалац» у львівському Будинку офіцерів закривається

У Львові закривається «Кінопалац» на вулиці Театральній, 22, у Будинку офіцерів. Про це повідомив арт-директор закладу Станіслав Тарасенко на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Закриття популярного закладу Тарасенко пояснює фінансовими труднощеми, він говорить, що власники приміщення нараховували орендну плату навіть під час карантину, отож сума боргу стала захмарною і дирекція «Кінопалацу» не змогла її сплатити, тому вирішила закрити кінотеатр.

Все обладнання кінотеатру «Кінопалац» перевезуть до кінотеатру «Коперник», що на вулиці Коперника та в кінотеатр імені Олександра Довженка на Сихівській-Червоної Калини. Роботу цих кінозалів планують відновити уже 8 серпня. У кінотеатрі «Коперник» відбуватимуться прем’єри, покази авторського кіно та кіноклуб. Там буде зала на 146 місць.

«Кінопалац» на вулиці Театральній у Львові працював із 2002 року в Будинку офіцерів. Це перший кінотеатр сучасного типу у Львові, містить три глядацькі зали на 290, 88 і 18 місць. Кінопалац «Копернік» припинив регулярний показ фільмів з червня 2018 року. Його теж зачинили через неможливість сплачувати надто високу оренду.

comments powered by HyperComments