У Винниках біля Львова будуть ремонтувати вулицю Івасюка

Понеділок, 20 липня 2020, 18:46
Замовником робіт буде виступати ЛКП «Львівавтодор», проект капремонту вулиці уже готовий
У Винниках біля Львова будуть ремонтувати вулицю Івасюка

У місті-супутнику Львова – Винниках будуть капітально ремонтувати вулицю Володимира Івасюка. Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Виконком ЛМР прийняв рішення «Про надання функцій замовника ЛКП «Львівавтодор» на виконання робіт на об'єкті «Капітальний ремонт дороги по вул. Івасюка у м. Винники». За словами заступниці міського голови Львова за питань житлового господарства Ірини Маруняк щодо капремонту вулиці Володимира Івасюка у Винниках уже готовий робочий проект і частину коштів, яку потрібно для проведення ремонтних робіт, уже передбачено у бюджеті міста Львова. Отож, вочевидь, скоро ЛКП «Львівавтодор» оголосить тендер для пошуку підрядника, який ремонтуватиме вулицю В. Івасюка у Винниках.

Зазначимо, що на вулиці Володимира Івасюка, 31 у Винниках розташований Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Юрія Липи. Цей обласний лікувальний заклад приймає на стаціонарне лікування пацієнтів, які нездужають на COVID-19. Продовженням вулиці Івасюка є дорога, яка зв’язує місто Винники із селом Лисиничі Пустомитівського району. У зв’язку із ремонтом вулиці Личаківської у Львові, по вулицям Тракт Глинянський і В. Івасюка здійснюється об’їзд усього транспорту.

comments powered by HyperComments