Пообіцяли і збрехали – на тролейбусному маршруті № 27 у Львові і далі працює один тролейбус

Понеділок, 20 липня 2020, 14:18
В Управлінні транспорту Львівської міської ради обіцяли покращити тролейбусне сполучення із Сиховом – на тролейбусному маршруті № 27 із 14 липня 2020 року мало працювати 5 тролейбусів замість одного
Пообіцяли і збрехали – на тролейбусному маршруті № 27 у Львові і далі працює один тролейбус

Збільшення кількості електротранспорту на тролейбусному маршруті № 27, який курсує по вулиці Городоцькій до станції Скнилів, яке тиждень тому анонсували в Управлінні транспорту Львівської міської ради, так і не відбулося – за даними сайту eway.in.ua на маршруті і далі курсує одненький тролейбус.



Нагадаємо, тиждень тому «Справжня Варта» повідомляла про те, що Управління транспорту Львівської міської ради на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомило про те, що по-перше тролейбусний маршрут № 27 буде продовжено до Львівського національного університету імені Івана Франка, а по друге на маршруті заплановано випуск 5 одиниць рухомого складу із інтервалом 13 хвилин. В той же час, у спільноті «Львів’яни за електротранспорт» повідомляють, що на маршруті № 27 працює і далі один тролейбус і на підтвердження наводять скрін із сайту eway.in.ua.

«Справжня Варта» заодно переглянула фейсбук-сторінку ЛКП «Львівелектротранс», щоб знайти яку-небудь інформацію щодо роботи тролейбусного маршруту № 27. Але, сторінка підприємства взагалі не оновлюється із 9 липня 2020 року – остання інформація, яка тут розміщена – про відновлення безкоштовного проїзду в електротранспорті для пасажирів-пенсіонерів.


Як бачимо, Управління транспорту Львівської міськради не тільки ввело людей в оману, опублікувавши пост про збільшення кількості рухомого складу на тролейбусному маршруті № 27, але навіть і не видалило його після того, що ЛКП «Львівелектротранс» і далі випускає на тролейбусний маршрут № 27 один-єдиний тролейбус. Це свідчить про повну безвідповідальність зі сторони чиновників, які відповідають за транспорт та інфраструктуру у місті.

Зауважимо, що керівник Управління транспорту Львівської міської ради Орест Ігорович Олеськів немає спеціальної транспортної освіти. До призначення на посаду керівника управління він ніколи не працював у транспортних підприємствах – значна частина його трудового стажу – у Львівській міській раді та комунальних підприємствах Львова. Зокрема Орест Олеськів працював у відділі промоції Львівської міської ради та у ЛКП «Інститут просторового розвитку», керівником якого є депутат ЛМР від «Самопомочі», радник міського голови Олег Едвардович Шмід. Олеськів був не тільки підлеглим пана Олега Шміда, але і його помічником-консультантом. Зазначимо, що рідна сестра Ореста Ігоровича Олеськів Мар’яна Ігорівна Олеськів із початку березня 2020 року займає посаду керівника Держагенства розвитку туризму. Тепер виявляється, що офіційна сторінка Управління транспорту Львівської міськради, яку мав би модерувати керівник управління, іще й поширює фейкову інформацію.

Скрін-шоти – сторінка «Львів’яни за електротранспорт» в «Фейсбук».

 

comments powered by HyperComments