На дорогах Львівщини протягом доби п’ятниці сталося 62 ДТП

Субота, 18 липня 2020, 18:42
На щастя, абсолютна більшість цих ДТП обійшлася без потерпілих, лише у двох постраждали люди
На дорогах Львівщини протягом доби п’ятниці сталося 62 ДТП

Протягом доби п’ятниці 17 липня 2020 року  на автомобільних дорогах Львова і Львівської області трапилося 62 дорожньо-транспортні пригоди. На щастя, у більшості із них (у 60) ніхто із людей не постраждав. У двох, нажаль, були потерпілі. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції Львівської області, пише «Гал-інфо».

Половина усіх дорожньо-транспортних пригод сталася у місті Львові, решта – на території Львівської області. Внаслідок 2 ДТП троє людей було травмовано.

За наслідками ДТП, які обійшлися без травмування людей, було ксладено 60 адміністративних протоколів за статтею 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

comments powered by HyperComments