У Львові для проїзду транспорту відкривають перехрестя вулиць Богдана Хмельницького та Опришківскої

Середа, 15 липня 2020, 12:09
Протягом тижня це перехрестя було закрите для руху у зв’язку із реконструкцією вулиці Богдана Хмельницького.
У Львові для проїзду транспорту відкривають перехрестя вулиць Богдана Хмельницького та Опришківскої

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор» роботи по капітальному ремонту вулиці Богдана Хмельницького у Львові і далі тривають. Зараз вони виконуються на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Механічної. Протягом останнього тижня підрядник облаштовував дорожній одяг на перехресті вул. Богдана Хмельницького – вул. Опришківська, тому воно було закрите для проїзду транспорту. На цьому перехресті роботи завершили, тож уже сьогодні його відкриють. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відкриття перехрестя вулиць Богдана Хмельницького відновить можливість проїзду через Високий Замок в сторону вулиці Промислової. На перехресті проводилася заміна інженерних мереж. Отож, сьогодні, 15 липня 2020 року, в другій половині дня перехрестя вулиць Опришківської та Богдана Хмельницького буде відкрите для руху приватного транспорту. Всю ділянку вулиці Богдана Хмельницького, яку зараз ремонтують – від Промислової до Механічної мають відкрити для руху транспорту до кінця вересня.

Перехрестя вул. Богдана Хмельницького і Опришківської було перекрито для руху транспорту від 7 липня. Загалом вул. Богдана Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського. Зараз підрядник – турецька компанія ТзОВ «Онур» під час ремонту облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно проводяться роботи з облаштування вуличного водопроводу, влаштовуються резервні футляри під підземні кабельні лінії і мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу.

comments powered by HyperComments