З наступного тижня «Онур» розпочне роботи на другій частині вулиці Хуторівка у Львові

Вівторок, 14 липня 2020, 19:35
Реконструкція вулиці виконується на замовлення ЛКП «Львівавтодор», вартість робіт становить 125 мільйонів гривень
З наступного тижня «Онур» розпочне роботи на другій частині вулиці Хуторівка у Львові

На вулиці Хуторівці у Львові продовжуються капітальні ремонтні роботи, які почалися в січні цього року на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Наразі компанія-підрядник ТзОВ «Онур» на вул. Хуторівці завершила облаштування каналізації, каналізаційних колодязів, влаштування водопроводу та водяних колодязів та завершують стелити перші шари асфальту на першій частині вулиці. Повна вартість ремонту – 125 мільйонів гривень.

«На сьогодні завершені роботи щодо заміни всіх інженерних мережах, і на першій половині дороги вже нанесено два шари асфальту. Залишиться постелити фінішний шар. Тому, вже ближче до кінця цього тижня підрядник буде готовий розпочати роботи на другій частині дороги. Там теж передбачено розширення, облаштування дорожнього корита, нанесення нового асфальтного покриття. Відповідно, коли перейдемо до робіт на другій частині, то та частина, яка зараз в роботі, буде відкрита для проїзду транспорту», – повідомила керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова. За її словами, з обох боків дороги буде облаштовано велодоріжки, тротуари. Асфальтування велодоріжок розпочнеться в серпні.

Наразі на вулиці Хуторівці за даними ЛКП «Львівавтодор» виконано наступні роботи: влаштування каналізації: діаметром 400 мм (97 м) –  100% та діаметром 500 мм (156 м) –  98%, проводиться влаштування водопроводу діаметром 560 мм (887 м) –  95% а також вже змонтовано 8 каналізаційних колодязів і 16 водяних колодязів, змонтовано 14 дощоприймачів, встановлено 7582 метриів погонних поребрику, 3363 погонних метрів бордюрів та замощено тротуарною плиткою пішохідні переходи площею 6494 кв. м,, встанолено 88 опор освітлення, встановлено 1 і 2 шари асфальту на ділянці площею 14000 кв. м., влаштовано велодоріжку — 4058 кв. м.

За результатом ремонтних робіт на вул. Хуторівка облаштують: велодоріжку; хідники; оновлять дорожнє покриття; запустять рух нового тролейбусного маршруту «вул. Наукова –  пр. Червоної Калини». Завершення робіт, згідно з проектом, заплановане 30 вересня 2020р.

comments powered by HyperComments